HOUSE AT THE EDGE OF A FOREST @ Heesch

HILBERINKBOSCH-garden-facade_RdW-10

Architect: HILBERINKBOSCH architects

The public functions of the house are situated in the L-shaped base. The outside walls of the L-shape which face the public road look unapproachable and secretive. The wall is made with long, dark, robust bricks emphasizing the horizontal lines.
The interior of the house is open and light. The living space is connected with the terrace, the garden and the forest and a flood of light is entering the house. The garden facade of the house is formed by a concrete structure, the imagination of modern living within the rampart.

HILBERINKBOSCH-setting-within-the-trees_PK-16 HILBERINKBOSCH-wooden-volume-balancing-on-the-brick-walls_RdW-21

Advertisements

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s