Gelderland Villa @ Gelderland

Project: Gelderland Villa
Designed by Factor Architecten
Location: Gelderland, The Netherlands
In an open spot in the woods outside of Beekbergen a unique villa has been built. Not visible from the public highway, a conical concrete sculpture with a curved thatched roof rises up between the trees. The design was created in close collaboration with our clients, Mr Anton Schouten and Ms Hannie Kempink.

The interior is visible through the various open places cut into the cone. The basement holds the garage and the spare bedrooms and bathrooms. Above this lie the kitchen and the master bedroom.
via: designscene.net
Advertisements

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s