Storck Asia Pacific office @ Singapore

Storck Asia Pacific office by Sennex Singapore Storck Asia Pacific office by Sennex, Singapore

STORCK ASIA PACIFIC PTE LTD had a plan to renovate their office in 2012. Sennex had awarded as a main design and built company for this project. Concept of this project is to create a recycled timber wall as a backdrop, to retain an existing raw cement floor and refurnish an existing spiral staircase. As a result of discussion with the client, these 3 elements obviously stand out showing harmony of stunning raw material both timber wall and cement floor with sophisticated design of LED light.

Storck Asia Pacific office by Sennex Singapore 02 Storck Asia Pacific office by Sennex, Singapore

Storck Asia Pacific office by Sennex Singapore 03 Storck Asia Pacific office by Sennex, Singapore

Storck Asia Pacific office by Sennex Singapore 04 Storck Asia Pacific office by Sennex, Singapore

Storck Asia Pacific office by Sennex Singapore 05 Storck Asia Pacific office by Sennex, Singapore

via:retaildesignblog.net

Advertisements

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s