loft apartment @ London

In a long, horizontal plane of a loft in London, William Tozer Architecture and Design came in and completely transformed the space into something of a dark timber space that still exudes its original industrial vibe. The concrete ceiling is the constant among the new divisions of space, and its irregularities and old nature make this interior that much more appealing.

The dark timber elements are placed within the setting, with the floor appearing to float underneath. Walls are smooth and white, while the contrast of the dark wood really pops against them. The furnishings and other fitted elements look at home within the insertions of the plan. The center of this loft’s floor plan now has some carved out spaces that really help it to feel more cozy and homely.

Industrial London Horizontal House Renovation (7)

Industrial London Horizontal House Renovation (6)

Industrial London Horizontal House Renovation (5)

Industrial London Horizontal House Renovation (4)

Industrial London Horizontal House Renovation (3)

Industrial London Horizontal House Renovation (2)

Industrial London Horizontal House Renovation (1)

Advertisements

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s